Translate

24 Kasım 2013 Pazar

F.T Island 지독하게 (Severely)

Bu seferki ağlatan klibimiz Ft island tan. İlk zamanlarımlarımdan bir şarkı. Bu klibi ilk izlediğim ne ağlamıştım. Hala da duygulanırım izledikçe. 
Kilisede başlıyor hikaye. Hong starımız muhteşem ojeli elleriyle bir fotoğraf tutuyor. (ölmüş kızın fotoğrafı)
Onun ağlamasıyla ağlayacak kıvama geliyoruz zaten. 
Sonra kiliseden ayrılıyor. Dışarı çıkarken kızın birine çarpıyor ve hemen özür dileyip eğiliyor. (saygılı çocuk tabi) Kafayı kaldırınca birde ne görsün. Az önce cenazesinden çıktı kız. 
Nasıl olduysa sincabımız bir hafta geriye gitmiş. (Sevdiği kızla geçireceği bir hafta daha.) Hemen kıza sarılıyor. Kız daha bunu tanımadığı için şaşırıyor tabi. Sonra birşeyler birşeyler oluyor bunlar birlikte gezmeye falan başlıyor. Hong ki herşeyi biliyor hem kız hakkında hemde dünya. Bu fırsatı değerlendirip tam yağmur yağdığı an şemsiye açmak gibi şeyler yapıp kızı şaşırtıyor.
Mutluken zaman çabuk geçer. Zaman azaldıkça 'sevdiğinle geçirebileceğin bir hafata daha' 'sevdiğinle geçirdiğin son hafta' ya dönüşüyor.
Takvimde bir bir günler işaretleniyor ve Hong ki panik yapmaya başlıyor. Herşeyi kıza anlatmaya çalışıyor ama kız ona inanmadığı gibi birde kovuyor.
Devamı klipte...


İzleyip bir güzel ağladınız mı ? Şimdi sıra takıldığım noktada. Bu kız salak mı öleceksin denildiği halde kulaklık takıp karşıdan karşıya geçiyor. Hong ki yavrucum sen niye kızın önüne atlıyorsun bırak ölsün !! Bu kız vicdan azabından çok yaşamaz zaten.

3 yorum:

  1. benim takıldığım kısım da sanki hongki kızı itip kendisini arabanın önüne atmasa da kız bu sefer ölmeyecekti sanırım. Hongki boşu boşuna öldü sanki ya :'(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen bunun hakkında konuştuk. Niye kendine çekmedi veya kedi de onunla birlikte koşmadı?
      Dizilerde hep öyle olur. Kurtardığı kişinin yerine ölür. "Kurban verilmeli' sonucuna vardık :D

      Sil
  2. bu klip başka bir filmden mi alıntı

    YanıtlaSil